• Standaard

SPOED

Dental365 Spoed Tandarts Sneek

 •  Geopend per 01 November 2023

Dag- en avonddienst 

Nachtdienst vanaf 23:00u tot 08:00u; (tijdens de nachtdienst is er geen spoed tandarts op locatie aanwezig. O.b.v. strengere triage is de tandarts in de nacht oproepbaar enkel bij trauma en acute spoedgevallen).

 • Adres Dental365 Sneek: Bolswarderbaan 1, 8601 ZK Sneek

 • Telefoonnummer spoeddienst Sneek: +31 (0)85-0189438
  Bereikbaarheid - Beschikbaarheid

 • Dental365 Sneek is wel 365 dagen p/j 24/7 telefonisch bereikbaar! (= Bereikbaarheid)

 • Onze tandartsen zijn daarentegen niet 365 dagen p/j 24/7 op locatie aanwezig! (= Beschikbaarheid)

Ook op deze locatie alléén PIN-betalingen en direct te voldoen na consult/behandeling
I.v.m. met de veiligheid zijn contante betalingen alleen in zeer uitzonderlijke gevallen mogelijk. Er is geen wisselgeld aanwezig!

 1. Onze geplande openingstijden tijdens de reguliere openingstijden van de tandartspraktijken:

 • Vrijdag en Zaterdag: vanaf 14:30u - tot 23:00u of eerder (= zolang als er een zorgvraag is)

 • Zondag: vanaf 14:30u - tot 20:00u of eerder (= zolang als er een zorgvraag is)

 1. Onze geplande openingstijden tijdens de erkende vrije dagen, feest- en vakantiedagen. Dit zijn de officiële feest- en vakantiedagen, incl. de schoolvakanties, welke jaarlijks door de overheid wordt bepaald):

 • Alle dagen tussen 08:00u tot 23:00u (= zolang als er een zorgvraag is)

 1. Onze openingstijden als de tandarts zelf niet aanwezig is tijdens de reguliere openingstijden van de tandartspraktijken.( De tandarts zelf is hierdoor niet beschikbaar en/of de praktijk is gesloten)

 2. Let op, indien u zich aanmeld en niet op de afspraak verschijnt zal de spoeddienst een rekening sturen (C90, niet nagekomen afspraak)

Dental365 Spoed Tandarts Sneek
Adres Bolswarderbaan 1, 8601 ZK Sneek
Telefoon spoedgevallendienst Sneek:  +31 (0) 85-0189438

Dental365 heeft naast de vestiging in Sneek, ook vestigingen in Rotterdam, Breda, Gouda, Dordrecht, Den Haag, Amsterdam, Ede, Deventer, Apeldoorn, Zeeland en Leeuwarden. Mocht een andere locatie u op dat moment beter uitkomen, dan kunt u aan de telefoon uw voorkeur aangeven. Dental365 kan dan, mits mogelijk, samen met u kijken welke locatie voor u de meest geschikte is. Voor meer informatie over de spoeddienst kunt u ook kijken op de website Dental365.nl

Aantal zaken waar u ook rekening mee dient te houden, voordat u belt naar Dental365 Spoed Tandarts Sneek;

Wat mee te nemen:

 • Bij het bellen: houdt uw BSN (of van de persoon voor wie u een afspraak wilt maken) altijd bij de hand. Dental365 heeft dit nodig om een afspraak in te kunnen plannen.

 • U (of de persoon om wie het gaat) dient het verzekeringspasje en een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

 • U dient uw consult en/of spoedbehandeling bij Dental365 direct te voldoen middels pin of creditcard. U kunt niet contant betalen.

Kosten en vergoedingen:

 • De kosten van een spoedbehandeling zijn gelijk aan de kosten van een reguliere tandheelkundige behandeling. Deze kosten worden door de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit) bepaald en worden ieder jaar herzien.

 • Er kunnen wettelijk vastgestelde toeslagen gelden i.v.m. de avond-, nacht-, weekenddiensten en tijdens de erkende feest- en vakantiedagen. Informeer hiernaar als u belt.

 • U ontvangt altijd een nota van Dental365.

 • Indien u een aanvullende tandartsverzekering heeft, kunt u uw nota achteraf declareren bij uw zorgverzekeraar. Voor informatie over de vergoedingen vanuit uw aanvullende verzekering, dient u uw eigen zorgverzekeraar te raadplegen.

 • Kinderen tot 18 jaar die met spoed een tandarts nodig hebben, kunnen de kosten deels of geheel vergoed krijgen vanuit de basisverzekering. Informeer indien mogelijk wel bij uw verzekeraar welke behandelingen en kosten vanuit de basisverzekering voor kinderen tot 18 jaar worden vergoed.

Tot slot:

 • Dental365 heeft geen patiëntendossier van u en kan dit ook niet inzien. Daarom zal Dental365 zich beperken tot het bieden van eerste hulp. Voor een eventuele vervolgbehandeling wordt u, zoals gebruikelijk, altijd terugverwezen naar uw eigen tandarts.

 • Nadat u bij Dental365 een afspraak heeft gemaakt, ontvangt u per SMS en per e-mail de bevestiging. In deze bevestiging treft u ook aan de link naar het online anamneseformulier. Dit formulier dient u vooraf, voordat u naar uw afspraak gaat, online in te vullen en te versturen. Indien u een vaste tandarts heeft, vergeet u dan niet deze gegevens op het formulier correct in te vullen. Zonder de gegevens van uw tandarts kan Dental365 uw behandelverslag en de eventuele röntgenfoto’s niet naar uw tandarts sturen.

 • Houdt u er aub rekening mee dat uw afspraaktijd bij Dental365 altijd een richttijd is! Dental365 Sneek is géén reguliere tandartspraktijk maar een spoed tandartspraktijk. U wordt verzocht op tijd te komen en er wordt altijd getracht u op tijd te helpen. Doorgaans lukt dit ook goed. Toch kunt u te maken krijgen met uitloop en langere wachttijden omdat vooraf nooit ingeschat kan worden hoe lang een spoedafspraak per patiënt kan duren. Tevens hebben sommige spoedafspraken altijd voorrang. Hierdoor kan het ook voorkomen dat u helaas langer dient te wachten. Dit is bijv. in geval van acute zorg, trauma’s en spoed bij kinderen.

 • ! Annuleren van uw spoedafspraak altijd telefonisch via het bovenstaande telefoonnummer van Dental365 Sneek. Conform landelijke richtlijnen brengt Dental365 voor een niet nagekomen afspraak de kosten in rekening: Code C90 “Niet nagekomen afspraak”. Deze kosten vallen niet onder de dekking van uw (aanvullende) zorgverzekering en moet u dus altijd zelf betalen.

Met de link hieronder komt u direct op de website van de spoeddienst. Volg daar de aanwijzingen op

http://dental365.nl/spoed-tandarts/sneek/


  

Nieuws

 • Verlate kerst

  Allereerst het allerbeste voor 2024. We zijn telaat achter dat we niet dui...

  Lees meer
 • Spoed

  Sneeker tandartsen hebben iets nieuws........... We hebben per 1 november 202...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Openingstijden

  Openingstijden

  Maandag t/m donderdag van 08:30-12:00 en van 13:00 -17:00. Vrijdagochtend voorlopig gesloten

  Lees meer
 • Afspraak maken

  Afspraak maken

  Alle afspraken, zowel voor tandartsen of mondhygiënisten, kunnen via telefoonnummer 0515 432778 gemaakt en/of verzet worden.

  Maak een afspraak
 • Contact

  Contact

  Heeft u na het lezen van de informatie op deze website nog vragen dan kunt u het onderstaande formulier gebruiken.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.