• Standaard

Afspraak maken

De praktijk is van maandag t/m donderdag geopend van 08:30-12:00 en van 13:00-17:00.De praktijk is echter op vrijdagochtend gesloten, u wordt dan via het antwoord apparaat ingelicht hoe u verder kunt handelen.

Wij werken in onze praktijk uitsluitend volgens afspraak. Afspraken kunnen tijdens openingstijden telefonisch worden gemaakt. 

Als extra service sturen wij een week van te voren een herinnering aan uw afspraak per email. U blijft ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor het nakomen van uw afspraak. Als u geen herinnering heeft gekregen hoeft dit niet te betekenen dat u geen afspraak heeft.

Mocht uw afspraak toch niet uitkomen dan dient u dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch of per email door te geven. Wanneer u de afspraak niet op tijd afzegt, niet verschijnt of te laat komt waardoor uw behandeling niet meer plaats kan vinden, zijn wij genoodzaakt de kosten van de verloren tijd bij u in rekening te brengen.

Voor spoedgevallen of ernstige pijnklachten zijn periodes gereserveerd, wij kunnen dan helaas geen rekening houden met uw voorkeuren in verband met werk- of schooltijden.

Wanneer u dusdanig vaak niet op uw afspraak verschijnt, te laat afzegt, langer dan 2 jaar niet voor controle komt of uw rekeningen niet op tijd betaald behouden wij ons het recht u uit te schrijven als patiënt van onze praktijk.

Alle afspraken, zowel voor tandartsen en/of mondhygiënisten, kunnen via telefoonnummer 0515 432778 gemaakt of verzet worden.

Voor kostbare behandelingen krijgt u van ons altijd een kostenbegroting mee. Deze zijn over het algemeen ruim begroot.

Wanneer u een behandeling heeft gehad krijgt u de rekening meteen. Er is een pinautomaat aanwezig en u kunt de rekening direct afrekenen. U krijgt een rekening mee die u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Indien u bij de Friesland verzekerd bent is het mogelijk dat wij de rekening voor u opsturen.

Voor hogere bedragen mag u altijd de rekening mee nemen en binnen 14 dagen via de bank of giro overmaken. Wanneer u dit niet op tijd doet zijn wij genoodzaakt na het sturen van 2 herinneringen de nota door te sturen naar een deurwaarderskantoor.

Nieuws

 • 1 gegeven

  1 gegeven kan 2 reacties oproepen. 1 van trots en blijschap en tegelijk ...

  Lees meer
 • Betekend veel...............

  Soms gebeurd iets onverwachts in de praktijk waar ik me eerlijk gezegd e...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Openingstijden

  Openingstijden

  Maandag t/m donderdag van 08:30-12:00 en van 13:00 -17:00. Vrijdagochtend voorlopig gesloten

  Lees meer
 • Contact

  Contact

  Heeft u na het lezen van de informatie op deze website nog vragen dan kunt u het onderstaande formulier gebruiken.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.