• Standaard

Corona virus

Het zal niemand ontgaan zijn dat de corona virus alles bepaald op moment. Als gevolg daarvan geven wij ook geen handen meer en zijn onze handen aardig uitgedroogd door het vele wassen.. De praktijk is op moment gewoon open en alle afspraken gaan gewoon door.We vragen u echter uw afspraak te verplaatsen indien u reden heeft om aan te nemen dat u misschien ook besmet zou kunnen zijn. Zo hopen we te voorkomen dat wij ook besmet raken of via onze praktijk, anderen besmet kunnen raken.  we hopen, zoals iedereen, dat dit alles snel achter de rug zal zijn. Bij vragen, schroom niet om telefonisch contact met ons op te nemen.

Nieuws

 • 1 gegeven

  1 gegeven kan 2 reacties oproepen. 1 van trots en blijschap en tegelijk ...

  Lees meer
 • Betekend veel...............

  Soms gebeurd iets onverwachts in de praktijk waar ik me eerlijk gezegd e...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Openingstijden

  Openingstijden

  Maandag t/m donderdag van 08:30-12:00 en van 13:00 -17:00. Vrijdagochtend voorlopig gesloten

  Lees meer
 • Afspraak maken

  Afspraak maken

  Alle afspraken, zowel voor tandartsen of mondhygiƫnisten, kunnen via telefoonnummer 0515 432778 gemaakt en/of verzet worden.

  Maak een afspraak
 • Contact

  Contact

  Heeft u na het lezen van de informatie op deze website nog vragen dan kunt u het onderstaande formulier gebruiken.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.