• Standaard

Corona , het vervolg

In een vorige nieuwsbericht hebben we aangegeven patienten, met niet spoedeisende klachten te clusteren, en om de zoveel tijd ze alsnog te laten komen.  We zijn er op gewezen dat dat toch teveel van de adviezen afwijkt, dus dat zullen we in de toekomst niet meer doen. Dat betekend dus dat we ons volledig aan het advies zullen houden en alleen patienten met acute klachten of  ongelukken te zullen zien. Voor de duidelijkheid, uitgevallen of gebroken vullingen, gevoelige tanden ed zijn vervelend maar vallen  niet onder spoed.  Prothese klachten ook niet. Als u in het weekend naar de spoedzorg in het ziekenhuis wilt, MOET u eerst met de spoednummer bellen om uw situatie te evalueren en toestemming te verkrijgen. Anders wordt u niet behandeld. 

Nieuws

 • 1 gegeven

  1 gegeven kan 2 reacties oproepen. 1 van trots en blijschap en tegelijk ...

  Lees meer
 • Betekend veel...............

  Soms gebeurd iets onverwachts in de praktijk waar ik me eerlijk gezegd e...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Openingstijden

  Openingstijden

  Maandag t/m donderdag van 08:30-12:00 en van 13:00 -17:00. Vrijdagochtend voorlopig gesloten

  Lees meer
 • Afspraak maken

  Afspraak maken

  Alle afspraken, zowel voor tandartsen of mondhygiƫnisten, kunnen via telefoonnummer 0515 432778 gemaakt en/of verzet worden.

  Maak een afspraak
 • Contact

  Contact

  Heeft u na het lezen van de informatie op deze website nog vragen dan kunt u het onderstaande formulier gebruiken.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.