• Standaard

Betekend veel...............

Soms gebeurd iets onverwachts in de praktijk waar ik me eerlijk gezegd even geen houding weet te geven. Gisteren had ik 2 jonge kinderen voor controle. Een meisje van 10 en een iets jonger broertje.  Ik probeer altijd een beetje te linken met de client, al is die 10. Dus ik vraag het meisje hoe het met haar gaat en of zij van de vakantie geniet. Jazeker doet ze dat en op mijn vraag wat ze o.a. gedaan heeft, verteld ze dat ze een toer in stadion Heerenveen heeft gehad, ze voetbalt zelf ook en naar eigen zeggen kan ze dat best. Terwijl de stoel naar achteren gaat merk ik dat haar ogen een mooie kleur hebben waarop ik zeg "Goh wat heb je mooie ogen" Er verschijnt een lach op haar gezicht. Ze had een mooi schoon gebit dus controle duurde niet lang. Haar broertje had minder zijn best gedaan maar gaf dat toe en beloofde beterschap. Daarmee kwamen ze aan het eind van de controle. Ze maakten aanstalten om weg te gaan , plots maakt het meisje zich los van de groep, snelt op me af en geeft mij een giga krachtige knuffel en snelt dan weg. Ben nu 35 jaar tandarts, .......nooit eerder. En dan paar uur later wurmt een ander mevrouw zich naar binnen, terwijl een client vertrekt. In haar hand een gigantische bos bloemen, zei ik al gigantisch? Als dank voor haar behandeling. Als tandarts hoor je vaker "ik heb een hekel aan de tandarts, oh niet u persoonlijk maar aan uw werk" etc. Zo n dag laat ook zien dat het leuk en fijn is om tandarts te zijn!

Nieuws

 • 1 gegeven

  1 gegeven kan 2 reacties oproepen. 1 van trots en blijschap en tegelijk ...

  Lees meer
 • Betekend veel...............

  Soms gebeurd iets onverwachts in de praktijk waar ik me eerlijk gezegd e...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Openingstijden

  Openingstijden

  Maandag t/m donderdag van 08:30-12:00 en van 13:00 -17:00. Vrijdagochtend voorlopig gesloten

  Lees meer
 • Afspraak maken

  Afspraak maken

  Alle afspraken, zowel voor tandartsen of mondhygiƫnisten, kunnen via telefoonnummer 0515 432778 gemaakt en/of verzet worden.

  Maak een afspraak
 • Contact

  Contact

  Heeft u na het lezen van de informatie op deze website nog vragen dan kunt u het onderstaande formulier gebruiken.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.