• Standaard

1 gegeven

1 gegeven kan 2 reacties oproepen. 1 van trots en blijschap en tegelijk 1 van verdriet. Ik denk dat eenieder die afgelopen 6 jaar voor controle is geweest Badr wel kent. Die kwam 6 jaar geleden ff snuffelen en na 2 weken, had ik al het gevoel in nood al samen met hem te kunnen werken. Dat is alleen maar beter geworden. Badr bracht humor (zingt zo vals dat posters van de muur vallen) empathie, een hand op schouder als client gespannen is, fel behulpzaam en leergierig, Dat zijn alleen enkele eigenschappen die hij heeft. Badr is leergierig zoals al gezegd en heeft veel ambitie. Na zijn succesvolle studie tandarts-assistent, heeft hij dit jaar examen gedaan om toegelaten te worden tot de studie mondhygienist en yaaay en slik is hij toegelaten. Badr zal dus in september een nieuwe weg inslaan en ons verlaten. We zijn super trots op hem en gaan hem toch ongelovelijk missen.  We wensen hem, en denk met velen veel succes toe. Ik ga je missen jongen, bedankt voor de  leuke 6 jaren!

Nieuws

 • 1 gegeven

  1 gegeven kan 2 reacties oproepen. 1 van trots en blijschap en tegelijk ...

  Lees meer
 • Betekend veel...............

  Soms gebeurd iets onverwachts in de praktijk waar ik me eerlijk gezegd e...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Openingstijden

  Openingstijden

  Maandag t/m donderdag van 08:30-12:00 en van 13:00 -17:00. Vrijdagochtend voorlopig gesloten

  Lees meer
 • Afspraak maken

  Afspraak maken

  Alle afspraken, zowel voor tandartsen of mondhygiƫnisten, kunnen via telefoonnummer 0515 432778 gemaakt en/of verzet worden.

  Maak een afspraak
 • Contact

  Contact

  Heeft u na het lezen van de informatie op deze website nog vragen dan kunt u het onderstaande formulier gebruiken.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.