• Standaard

Spoeddienst

Spoeddiensten in Sneek worden door de tandartsen spoedplein verzorgt. Dit betekend dat dat u in het weekend en na normale werktijd op een andere locatie behandeld kan worden.

In het weekend is er op zaterdag en zondag om 14 uur spreekuur in het spoedplein van het Antonius Ziekenhuis in Sneek. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken, u kunt om 14 uur plaatsnemen in de wachtkamer. De dienstdoende tandarts zal vertrekken na de behandeling van de laatste patiënt. Door de week kan het zijn dat u verzocht wordt naar de praktijk van de dienstdoende tandarts te komen. Gezien de grootte van het gebied die de spoeddienst beslaat, kan u dus gevraagd worden naar Mantgum, Heeg of Lemmer te komen. Houdt u er rekening mee dat de kosten van de behandeling uitsluitend tegen contante betaling is en op vertoon van een gelding identiteitskaart.

Nieuws

 • Waarneming kerst 2022/2023

  Kerstvakantie 2022/2023   De praktijk is op dit moment gesloten en...

  Lees meer
 • Tandarts Leonora is weer (beperkt) aanwezig

  Tandarts Leonora is weer (beperkt) in de praktijk aanwezig. Dank u wel voor a...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Openingstijden

  Openingstijden

  Maandag t/m donderdag van 08:30-12:00 en van 13:00 -17:00. Vrijdagochtend voorlopig gesloten

  Lees meer
 • Afspraak maken

  Afspraak maken

  Alle afspraken, zowel voor tandartsen of mondhygiƫnisten, kunnen via telefoonnummer 0515 432778 gemaakt en/of verzet worden.

  Maak een afspraak
 • Contact

  Contact

  Heeft u na het lezen van de informatie op deze website nog vragen dan kunt u het onderstaande formulier gebruiken.

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.